1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Dekorim

Chinese

Do you know that for the IT Union Template we have incorporated an Ajax Search module?!

Interier perfekt, biznes dhe privat

Purity

Kryejmë në mënyrën më profesionale dhe artistike punët si:

Fasada

Roses

Bëjmë FASADA (Te gjitha llojet) minerale dhe plastike

SUVATIM

Romance

Kryejmë SUVATIM (mallterim) Te brendshëm dhe të jashtëm

Dekorime te interierit

Woman

DEKORIME të mureve në stile të ndryshme

PDFPrintE-mail

Last Updated 05.04.10

 

8


Si kompani e profesionalizuar ne kryerjen e punimeve perfundimtare dhe restaurimeve. Qestaj-AG me ekipet profesionale kryen punët në ndërtimtari, si:

 • SUVATIM (mallterim) Te brendshëm dhe të jashtëm
 • FASADA (Te gjitha llojet) minerale dhe plastike
 • NGJYROSJE (Ngjyra dispersive të brendshme dhe të jashtme me pigmentim kompjuterik)
 • MOLERAJ
 • IZOLIME -termoizolime,{ me stiropor,lesh,guri etj..}
 • DEKORIME të mureve në stile të ndryshme
 • DEKORIME të interierit: gipsit stiroporit, fasada, knauf, Abrib, Glet, Du Pont,Armstrong, Renova, ,HGP
 • NIVELIZIME - Masë rrafshuese – Gled
 • RENOVIME

----Punët tona përfshijmë ndërtimet------

Ndërtime civile
Ndërtime industriale
Ndërtime turistike
Ndërtime të veprave te artit

Sondazh

Cilat shërbime i shihni si më të nevojshme?

 

 

 

 

 

 

 


  Results