1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ngjyrosje, Moleraj, Interier, Dekor

PDF Print E-mail

Kryejmë në mënyrën më profesionale dhe artistike punët si:
  • NGJYROSJE (Ngjyra dispersive të brendshme dhe të jashtme me pigmentim kompjuterik)
  • MOLERAJ
  • DEKORIME të mureve në stile të ndryshme
  • DEKORIME të interierit: gipsit, stiroporit, knauf, Abrib, Glet, Du Pont, Armstrong, Renova, HGP.

Shërbimet tona mbajnë përgjegjësi dhe ofrojnë garanci kualiteti dhe qëndrueshmërie, 
Dominohen nga estetika dhe bukuria.

Qestaj-AG posedon të gjitha llojet dhe pajisjet moderne dhe teknologjike për kryerjen e punëve përfundimtare në ndërtimtari. Jemi të kompletuar me të gjitha pajisjet dhe makineritë. Punojmë me materiale që e rrisin në nivel të lartë efikasitetin tonë në kryerjen e punëve.

Ndërmarrja jonë posedon një ekip të kompletuar punonjësish profesionalë më përvojë shumë vjeçare në fushën ku veprojmë. Me rritje të lartë e të vazhdueshme të kapaciteteve tona profesionale dhe atyre të ofrimit të shërbimeve/produkteve.